25.08.2012. TELEVIZYONGAZETEZI, GECCE i MILLIYET jučer pišu o najvećem iznenađenju nove sezone – o novoj seriji u kojoj će glavne uloge tumačiti Engin Akyurek i Tuba Buyukustun!

Prema informacijama turskih medija Tuba Buyukustun i Engin Akyurek su potpisali za Ay Yapimovu novu seriju “20 minuta” koja sa emitiranjem kreće u novembru ove godine. Serija će biti adaptacija trilera “The Next Three Days – Sljedeća tri dana” (koji je remake francuskog hit filma “Pour Elle” redatelja Freda Cavayéa) o obiteljskom čovjeku kojem supruga završi u zatvoru, pa on smišlja plan za njezin bijeg. Scenarij za “20 minuta” potpisuje Keren Deren (Ezel, Ucurum), a serija bi trebala ići na STAR TV.

Sinopsis filma: John Brennan (Russell Crowe) ima savršen život sve dok njegovu suprugu Laru (Elizabeth Banks) ne uhite zbog ubojstva koje, kako ona kaže, nije počinila. Tri godine nakon njezina zatvaranja, John se bori kako bi svoju obitelj održao na okupu, odgojio njihova sina Lukea i podučavao na koledžu dok istodobno čini sve kako bi dokazao njezinu nedužnost. Kada odbiju njezinu posljednju žalbu, Lara postaje suicidalna i John uviđa da postoji samo jedno rješenje – izbaviti je iz zatvora. Ne mareći za male šanse ili vlastito neiskustvo, John smišlja detaljan plan za bijeg i uskače u opasan i nepoznat svijet riskirajući sve za ženu koju voli…

Recenzija filmaObiteljsku idilu Johna (Crowe) i Lare (Elizabeth Banks) Brennan jednog jutra naglo i potpuno neočekivano prekida hrpetina policajaca koja im ulijeće u kuću i odvode Laru u postaju pod optužbom da si je ubila šeficu. Svi dokazi govore da je brižna majka malog Lukea, koji tek treba krenuti u prvi razred osnovne škole, brutalno zatukla svoju nadređenu, s kojom se baš taj kobni dan javno i prilično neugodno zakačila na poslu. Sljedeće tri godine prelete u sekundi i upoznajemo tužnu Johnovu svakodnevicu, u kojoj je razapet u nastojanjima da istovremeno bude dobar samohrani otac, da predaje književnost na fakultetu i da se bori da njegova voljena Lara, koja služi doživotnu u lokalnom zatvoru, ponovno ugleda svjetlo dana. Kako mu sve očitije postaje ono što je drugima (objektivnijima) otpočetka kristalno jasno, šanse da mu supruga dobije ponovno suđenje manje su od minimalnih, i John se mora zapitati koliko mu je stalo do žene koju voli i u čiju je nevinost uvjeren te, za ovu priču još važnije, što je voljan učiniti i kakva je osoba spreman postati da ostatak života provede s njom na slobodi.

About these ads

Comments are closed.