Asiye (Asi) je snažna i prije svega tvrdoglava djevojka. Dobila je ime po rijeci Asi što u prijevodu znači “buntovnica”. Asi je odgojena u obitelji koju cijeni i voli više od ičega. Ona je veterinarka, kćer zemljoposjednika Ihsana Kozcuoglua s kojim se zajedno skrbi o imanju. Asi je poput rijeke po kojoj je dobila ime, ona živi i teče za svoju zemlju. Demir koji je uzeo hipoteku na Ihsanovu farmu uspijeva pridobiti Asi da radi na njegovoj farmi kako bi podmirila dugove svoga oca.

*******************************************************************

Uploaded by 

********************************************************************

TUBA B

Tuba Büyüküstün je poznata turska glumica rođena 05.07.1982. godine u Istanbulu. Završila je srednju školu Dogus, a na Sveučilištu Mimar Sinan studirala scenografiju i kostimografiju. Već za vrijeme studija Tuba je počela glumiti u reklamama. Nakon susreta sa najutjecajnijom turskom producenticom Tomris Giritloglu počinje se ozbiljnije baviti glumom. Tuba je debitirala u seriji ‘Sultan Makami’, a popularna je i zbog uloge u seriji ‘Cemberimde Gul Oya’. Iste godine glavnu ulogu dobila je u filmu ‘Gulizar’. Glumila je u filmu ‘Babam ve Oglum’, u seriji ‘Ihlamurlar Altında’, a zatim je uslijedila uloga u seriji ‘Asi’ koja se snimala u Antakyji, te glavna uloga u seriji “Gonulcelen”. Također je ostvarila ulogu u filmu ‘Yüreğine Sor’. U ljeto 2011. se udala za kolegu Onura Saylaka, te u januaru 2012. rodila blizanke Mayu i Toprak.

——————————————————————————————————————-

SERIJU “20 DAKIKA” možete pratiti ovdje.

——————————————————————————————————————-

SERIJA ASI online gledanje cijele serije & izabranih BEST OF clipova: OVDJE

——————————————————————————————————————-

TUBIN FILM “YUREGINE SOR” (Pitaj svoje srce) možete pogledati OVDJE (srpsko-hrvatski titlovi)

——————————————————————————————————————-

TUBINU SERIJU “GONULCELEN” (Kradljivac srca) možete pogledati OVDJE (srpsko-hrvatski titlovi)

——————————————————————————————————————-

TUBINU SERIJU IHLAMURLAR ALTINDA (ISPOD LIPE) možete pogledati sinkronizirano na bugarskom jeziku (serija je emitirana na bugarskoj NOVA TV, 1 originalna turska epizoda od 90min je rezana na dvije epizode od 45min). U početku je malo čudno, ali vrlo brzo uđete u štos i sasvim se dobro razumije. Svakako bolje nego na turskom jeziku (za one koji ga ne govore). KANAL GONULCELEN 100 (Pod Lipite – Ihlamurlar Altinda).

——————————————————————————————————————-

Više informacija

Internet prezentacija (navedena na stranici casting agencije)

FAN CLUB

Facebook Fan PAGE

CASTING AGENCIJA/MENADŽMENT