Seriju ASI online možete pogledati na sljedećim adresama:

POWERED BY BULERIA @forum.hr aka GITANOCORAZON @YT aka Milly @dailymotion

—> SERIJA ASI playlist created by Milly_emdt/ playlista ep. 1-34

—> SERIJA ASI upload by /playlista ep. 35-56

—> SERIJA ASI upload by /playlista ep. 57-71

—> IZABRANE SCENE Asi&Demir: 1-34 OVDJE, 35-56 OVDJE

—> Za pitanja u vezi uploada ili nekih linkova preporučam OVU FB stranicu.

————————————————————————————————–

Želite seriju trajno sačuvati na DVD ili svom hard disku? Posjetite podforum našeg forumaša JOECELT i pročitajte sve upute. Taođer prošvrljajte ovaj njegov post. Kako biste vidjeli linkove i upute morate biti registrirani. Ukoliko vam nešto nije jasno, pošaljite joeceltu poruku u inbox.

————————————————————————————————–

Pitate se kako se može sa YOUTUBE-a skinuti clip? Vrlo lako uz pomoć potpuno besplatnog softwarea DVDVIDEOSOFT koji ima široku paletu mogućnosti, ne samo download, nego i program za obradu slika, program koji iz clipa “vadi” frejmove u .jpeg formatu, program za izradu gifova, za konverziju i još puno toga.

————————————————————————————————–

Ne znate kako smo na forum.hr radili onako fantastične kolaže? Ne morate uopće biti stručnjak ili se mučiti sa Photoshopom. Skinite sa interneta (također) potpuno besplatan programčić pod nazivom PHOTOSCAPE. Obradu slika možete uraditi i u besplatnom programu GIMP koji zaista ima milijun opcija. Upload vaših uradaka na forume i fan-stranice možete uraditi preko besplatnih portala tinypic.com, photobucket.com, zaslike.com itd. a UPUTE kako se to radi pročitajte OVDJE.